STIMATI CETATENI,

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Buciumeni, va solicita sa dati dovada de spirit civic si responsabilitate in contextul evolutiei epidemiei cu COVID-19, sa respectati masurile preventive adoptate la nivel national de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, sa comunicati la numerele de telefon: 0245777002-Primaria comunei Buciumeni, 0726020742- d.na Nicolaiescu Minodora-Maria, Sef SVSU Buciumeni, si 0245613604 sau 0245613566-DSP Dambovita, sosirea in comunitate a oricarei persoane venita din afara granitelor tarii, indiferent de tara, date solicitate de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita, conform adresei de mai jos.

Este important de retinut faptul ca nerespectarea masurilor privind sanatatea publica recomandate de institutiile abilitate, poate atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Va multumim pentru intelegere si colaborare!

Sanatatea si siguranta cetatenilor reprezinta prioritatea zero, orice alt lucru trece in plan secund! Depinde de fiecare dintre noi sa limitam efectele infectarii cu coronavirus. Fac apel la responsabilitatea fiecaruia, protejati-va pe dumneavoastra si pe semenii dumneavoastra.

Suntem cu totii responsabili sa ne informam si sa ii informam pe cei apropiati de toate masurile oficiale de preventie si de restrictiile impuse, sa renuntam pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare, mai ales in zone care in mod obisnuit sunt mai aglomerate.

NU PANICA NE SALVEAZA, CI RESPONSABILITATEA”